Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 12:44 - Ае неква -никва....като пътепис нещо!
Автор: skisa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1780 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2010 12:54


първо искам да се извиня за някои грешки ...на падежа,растежа ,там квото е.

не бех писал толко на хартия от маса време ,ма обезчестих един гръб на списание с едно алди некво на него..... кат нема нетна връзка се наложи да пиша на артия...


Бе тръгвам ,ма ми е некво...кой оди на море края на септ.!?!! На Църна Маца усещам , че нещо ми липсва..!Тцъ..не е компа! Антирадара си забраих и чесовника...!Ма тва с чесовника се оказа допълнителна екстра. И релокацията на номера и тва се оказа егаси екстрата-никой не мое ме намери/сменяхме от М-тел на Глобул/. Цели три дни затишие...!
Ше го мисля по път с тоа антирадар и ше избегвам близки срещи от ..финикийски вид с кукавите. А по пътя се оказва ,че е пълно със селяни..! И в таа връзка не знам ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
На около Сливин се закачих с една двойнотурбинирана дизеларка и се опнааме да се бегаме! На праите тоа ми праи ластик ,ма от ония-силиконовите-мноо дълъг! На места се налагаше до 3та да слизам и едвам го следвах . Явно ,обаче му куцаше нещо шоферлъка ,щото така и не избега напред и като се качихме на Карнобат на автобана,дето му викат и му дигнах палец в знак на удовлетворение ,а тоа па зе ,че ми показа с ръка ,че съм луд...! За кво бе ,човек!?!? Покарахме,нямаше някви опасни ситуации,стигнахме за норматив до морето...! За кво да съм луд!? Е ми жеста му се отрази в дясната странична щора и се надявам да му се е върнал в носа...! Смотльо..! ‘Му цамбуркат ...твърди частици у устенца!
Както и да е –явявам се аз на Лозенец и излизам на централното кафе , да се освежа...! На три стола седят некви напрасели тетки ..! Нема живо пиле! Нема първо-ку.рснички-провинциа
лета с мъненки дупета! Тцъ...! Сичко е пратило ...швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани! От тва естествено следва ,че остаа да си отмааш една ръчна като маймуна на мангрово дърво! Или като ония мазни маймуни ,дето се возат у бели астри и имат светлоотражателни жилетки. А ветър мноо , и плаж мноо , и песък мноо...!! Такава идилична фройдовска картинка мое те напраи най-комплексирания бозайник на планетата след антилопата - Гну !



Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.Отнасаш си скодоумието у “хондурас” .../ което ,па на некъв език-сигурно испански се оказа ,че означава “дълбините”!/ ! Да ,ама то не мое толко лесно! Вълни –бол, ма то и давенето не е за секи...! Ситуацията е просто като кръгъл камък на ръба на пропастта....най-добре да не се бара! Те и англичаните са прави ,че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
Пометках малко боди-борд!Тва е дето се возиш на една дъска по корем на вълни...!


Интересното е ,че и по нащо крайбрежие се намират сърфисти..!С дъска само-не тия с уинд-сърфовете!Чудим им се на тия момчета...!Е къде е Гьокчеада,е къде е Мавриций...! По наште ширини със сърф мое се опиташ само да разшириш мирогледа на некоя заблудена мома,ма на сушата само а се праиш на модерен с Порше-то! А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
По тоя повод неска реших да не се дава и си палнах за къмто големото село! От Карнобат до Ст.Загора се дърпах с некво зелено-синьо турбинирано и интеркулирано волво –С40 или нещо такова,пловдивско ...! Така и не излъчихме победител-иначе мноо бързо набира..!Малко селски задминаваше по селата, ма то щото си е от там сигурно и на местна почва и волвата помагат...!
Общо взето под 3ч от морето до София с малко над нормалното темпо,разход 11,2 , опасни ситуации-0, доставени рога-еленови 1бр....!!!
с леки закачки от Максим!
Речник:
-Хондурас...За ДесиСлава...кондурас! означава : дълбини!
-Акно..пише се окно...! на руски! Означава : прозорец!
-Вокруг...! пак на руски ! означава : около!
-Свет....света! е па на руски де на къф да е !? свет=свят,света=света! Имаше такова предаване по руската едно време!има и списание-такова...
-Ф...произнася се фи! На дърводелски ,както и на монтьорски! Означава диаметър!



Тагове:   пътепис,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ........
19.03.2010 12:56
хехее, вуйчеее...благодарско, че ме осветли кво е тва Ф-6 см :D:D
добре се справяш, забавно написано ;)
цитирай
2. skisa - аз осветлявах дамите, ма щом си б...
20.03.2010 21:59
аз осветлявах дамите,ма щом си благодарен и ти -неа ядове!! ;) просто се веселим... ,вуйче!
цитирай
3. анонимен - better search engine ranking backlink building service
03.04.2012 15:46
aloha skisa.blog.bg owner found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: skisa
Категория: Лични дневници
Прочетен: 21392
Постинги: 12
Коментари: 7
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930